OVER ONS

Joseph Meyers Erkend Ambachtsman biedt sinds 14 mei 1989 hoog kwalitatieve Schilder- Behang- en Restauratiewerken aan.

Jouw Project tot een goed eind brengen ? daarvoor bent U bij ons aan het juiste adres .

 

Uw opdracht  komt steeds uit een hand. Planning , kleur- en materiaalkeuze worden door ons begeleid. Hierdoor wordt uw opdracht zorgvuldig, flexibel en met veel overgave uitgevoerd. Met  oog voor ieder detail.

 

Een klassieke opleiding als restaurateur in het Meylemans Instituut te Antwerpen, waar ik de Zilveren Medaille  behaalde en Jarenlange ervaring als lesgever in het Europees Centrum voor Restauratie, beheers ik zeer innovatief, de ambachtelijke alsook de hedendaagse kunst van alle schilder- en restauratie technieken.Kalkverf , oili patines en alle historische technieken hebben geen geheimen Meer .

 

Door een eigentijdse benadering van uw interieur en een professionele begeleiding in kleur- en materiaalkeuze wordt uw interieur een op maat gebrachte creatie.

 

Als freelance instructeur bij ARTE en HOOKEDONWALLS, waar ik internationaal  opleidingen voor vaklieden verzorg .En er dus geheimen met behang voor me bestaan .Nauw betrokken  bij  testen en ontwikklen van nieuwe materialen en Methoden zorgen voor een brede now how .

 

Voor alle behangwerken, met of zonder plaatsing, biedt ik U het volledige gamma van ARTE en HOOKEDONWALLS.

 

Als ateur in verschillende vakbladen, ben ik bedreven, in het verder geven van de jarenlange ervaring aan Collega's-vaklieden.

 

Moderne en hedendaagse schildertecnieken, zoals deze van Boss Paints en een aantal ontwerpers, Duits- Italiaanse fabrikanten zijn een stokpaardje in ons aanbod.Ik ben niet merkafhankelijk waardoor de materiaalkeuze steeds wordt gemaakt, met het oog op het meest optimale resultaat : estetisch en onderhoudsvriendelijk.

 

Wanneer de kleurkeuze moeilijk wordt voor U, kan deze altijd tijdens de werken worden gemaakt of aangepast.

 

© 2014 by AM