top of page

GETUIGENISSEN

Aanvankelijk dachten we niet aan behangen. Joseph heeft ons voorgesteld om één muur te behangen en de rest te schilderen.

Het resultaat is schitterend. Bedankt Joseph.

 

Joseph is niet alleen sterk in de uitvoering, maar deed ons voortdurend suggesties om het nog mooier te maken. Het was een zeer fijne samenwerking.

 

Met mijn echtgenoot had ik alle kleuren goed doorgesproken. Alles lag vast... totdat Joseph kwam! Wat een kennis van kleuren heeft die man. Hij heeft ons overtuigd waarom we beter voor een andere kleurcombinatie zouden gaan. We zijn super tevreden over het resultaat.

 

Als respect voor termijn en goede prijzen belangrijk zijn, bel Joseph! Super kwalitatief en je kunt er nog eens goed mee lachen!

 

Het was een moeilijke keuze, iemand te vinden die onze woonruimtes is ons kasteel , in de oorspronkelijke technieken kon restaureren, naar een aantal tips van bekende kolega s, was Joseph wel de beste keuze, we dachten dat het mooi ging worden, verbaasd waren we allen met het behaalde resultaat, Joseph je bent heel fel bedankt voor het schitterende resultaat

 

Een vriendelijke goedemorgen om de dag te beginnen, iedere avond de grote verassing met het behaalde resultaat, Joseph bedankt voor de grote overgave aan ons interieur.Het blijft ieder dag een verassing met de top afwerking.

 

Het was heel fijn om je hier aan het werk te hebben. Vakmanschap gekoppeld aam een toffe persoonlijkheid.

 

Eerst had ik een beetje schrik voor de kleur , nu het af is kan ik het niet geloven. Zo mooi had ik het me niet durven voorstellen.

Joseph geweldig , dan U wel.

 

We waren verwonderd, na het terug keren uit vakantie . heb ge ons huis omgetoverd. Je bent een grote kunstenaar.

 

Joseph wij zijn bijzonder blij met Uw werk , het waren aangename dagen met U.Als ge in de buurt zijt spring dan even

binnen.

ik zocht iemand die dezefde vaardigheden had als mijn oude schilder, en Joseph leek me de geschikte man.

Tot mijn verbazing heb ik kunnen vast stellen dat Joseph een tovenaar met kleuren is .

Joseph heel fel bedankt ik ben super blij met jouw werk en je overgave.

Roy

bottom of page